Om Haahr & Co

Om Haahr & Co

Haahr & Co. er engros leverandør af isenkram artikler til danske butikker over hele landet!
Vores jyske virksomhed har siden 1950 slået sig fast i vores kunders bevidsthed ved at være dén virksomhed, der kontinuerligt leverer yderst tilfredsstillende varer – hurtigt og til tiden. Dette garanterer vi også dig, på grund af vores uvurderlige ekspertise på feltet, opnået gennem mange års erfaring med godt gammeldags købmandskab.

Vores kunder tæller mange af de førende danske dagligvarekæder og specialbutikker. De vælger os, fordi vi har det rigtige og det bredeste sortiment af både faste varer og sæsonvarer, men også på grund af vores konstante gode tilbud. Vi tilpasser os markedet og samtidigt er vores 3500 forskellige produkter tilpasset din - og dine kunders efterspørgsel. Både kvalitet og pris er vigtige faktorer for os, og vi forhandler derfor kun med de bedste leverandører.

En af vores mange forcer er vores konstante fokus på aktuelle varer med høj omsætningshastighed, så du ved at handle med os opnår hurtig og høj avance.

Vi sender gerne vores salgsstyrke i din retning, så vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige sortiment til lige netop din butik. Effektivitet er i højsædet, så vores sælgere er udstyret med håndscannere, hvilket betyder at vi er hurtige og forstyrrer dig mindst muligt, når vi kommer på besøg.

Du kan se hele vores spændende sortiment til venstre på denne side, hvor vi altid har nye spændende varer at tilbyde.

Det er derfor os du skal handle med, ligesom 2000 andre butikker allerede gør!
 
 
banner
banner
banner
banner
banner