STERLING RÅ LINOLIE KOLDPRES.
250 ML.

Varenummer: 6700032
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du

Kolli: 6 STK.

Sterling Rå Linolie – den fineste form for linolie – er en fed tørrende olie, som er fremkommet ved den første presning af hørfrø. Dette giver en meget fin, tynd og lys olie med små molekyler, som er i stand til at trænge godt ind i træ, og er derfor god til behandling af olie- eller ubehandlet træ.

Rå Linolie giver en blank og mere hård overflade end andre olietyper. Produktet kan nemt anvendes til behandling af træværk, træmøbler og gulve.


BRUGSANVISNING
Behandling af møbler:
Rå linolie kan anvendes på både teaktræ og andre typer hårdttræsmøbler samt skiferplader. Rå linolie er særdeles velegnet til køkkenborde af olie- eller ubehandlet træ.

Behandling af gulve:
Kan anvendes til klinker, sten, marmor, granit, terrazzo, linoleum og lignende. Ubehandlede og tidligere behandlede gulve, hovedsageligt af hårdt træ som bøg, eg,
eksotiske træsorter og lignende kan behandles med Sterling Rå Linolie. Hvis gulvet er lakeret, slibes det grundigt før oliebehandling.

Behandling af udendørs træværk:
Træet skal først renses helt i bund med grundafrensningsmiddel, så evt. begroninger fjernes. Det er meget vigtigt at fladerne er helt fri for alge- og svampevækst før
behandling, da rå linolie ikke har svampedræbende effekt.

Bemærk: Sterling Rå Linolie kan, hvis det ønskes, fortyndes med terpentin i forholdet 3
dele koldpresset linolie til 1 del terpentin.

OBS! Opbevares utilgængeligt for børn. Klude med linolie er letantændelige og skal enten brændes eller opbevares under tætsiddende låg i blikspand.